Căsătoria

„Am citit cândva că Gogol ar fi vrut să râdă lumea la Căsătoria până când râsul dă în plâns, până când ai uitat de ce râdeai și până când descoperi dincolo de comicul imediat o lume care se zărește ca prin perdele de dantelă. O lume difuză care îți intră pe sub piele și îți […]

Citește 31 ianuarie 2023
Arta la domiciliu

Un spectacol antrenant, provocator, modern, un amestec de absurd, umor dar și candoare, în care Dragoș Huluba propune un scenariu original după textele lui Teodor Mazilu, Ion Băieșu, Dumitru Solomon și I.L. Caragiale.

Citește 28 decembrie 2022
Plăcerile și chinurile adulterului

„Plăcerile și chinurile adulterului” este o comedie despre dileme, despre decalajul dintre ce trebuie să facem și ce vrem să facem și cum negociem să găsim o cale de compromis.

Citește 28 decembrie 2022
Visul american

Accesul la spectacol este permis persoanelor cu vârsta de peste 16 ani. Monoloagele lui Eric Bogosian, deja celebre în toată lumea, sunt desigur pentru orice actor un vârf de lance, o piatră de încercare. Am adunat parte din ele sub o umbrelă și le-am intitulat „Visul American”! (…) „VISUL AMERICAN” a devenit călătoria fascinantă a […]

Citește 28 decembrie 2022
Desculț în parc

O comedie nouă, savuroasă, în care te vei întâlni cu actorii Anca Dinicu, Mihai Bendeac, Mihaela Teleoacă, George Mihăiță, Șerban Georgevici, Matei Arvunescu.

Citește 2 ianuarie 2023
Picasso vs. Einstein

O comedie inteligentă și extrem de specială care îmbină umorul american cu elemente de stand-up, de cabaret parizian și sitcom TV în același timp, totul sub amprenta inconfundabilă a imaginației fără margini a genialului actor și dramaturg Steve Martin.

Citește 2 ianuarie 2023
Masculin | Feminin

Un spectacol care alunecă permanent pe linia fina dintre comedie si dramă, plonjând fără rezerve în viața unui cuplu din zilele noastre, Adam si Eva.

Citește 2 ianuarie 2023
Nepotul meu, Veniamin

Nepotul meu, Veniamin este o comedie plasată la răscrucea dintre trecut, prezent și viitor, într-o familie de evrei care trebuie să acționeze nu arareori împotriva propriilor convingeri.

Citește 2 ianuarie 2023
Doi pe o bancă

Un spectacol care stă sub influența cifrei doi: al doilea proiect dezvoltat de Mihai Bendeac la Teatrul de Comedie din ipostaza de regizor, a doua oară când Mihai Bendeac interpretează acest rol și povestea emoționantă a întâlnirii între două personaje, care duc, în paralel, două vieți.

Citește 2 ianuarie 2023
Fierarii

Deși este o comedie provocată de o sinuoasă linie genealogică, spectacolul Fierarii ridică o serioasă și complexă problemă, și anume aceea a consecințelor marilor evenimente istorice în viețile mărunte ale oamenilor de rând.

Citește 23 august 2022