Home > Știri

„BANI DIN CER” – reprezentație în cadrul Campaniei Naționale „Artiștii pentru Artiști”

Spectacolul „Bani din cer” de Ray Cooney, regia Horațiu Mălăele, programat în data de 7 aprilie, ora 19.00, la Sala Radu Beligan se va juca în cadrul Campaniei Naționale „Artiștii pentru Artiști”. Biletele se vor achiziționa accesând site-ul www.mystage.ro și de la Casa de Bilete a Teatrului de Comedie.

Campania Națională „Artiștii pentru artiști”, ediția a 19-a, primul program al UNITER din anul 2023 este organizat ÎMPREUNĂ cu teatrele din București și din țară, în perioada 15 martie – 15 aprilie 2023. Iniţiată în 2002, Campania Naţională „Artiştii pentru artişti” este un stimulator al solidarităţii de breaslă, un resort financiar pentru artiştii cu probleme de existenţă şi un semnal pentru public şi autorităţi în legătură cu situaţia acestora şi demnitatea lor. Reluăm acest eveniment după 3 ani de pauză cauzată de pandemia de SARS-COV2 și de realitatea războiului cu Ucraina.

Cu ajutorul teatrelor de stat și independente care și-au programat spectacole sub semnul solidarității teatrale, UNITER se implică activ în domeniul susţinerii financiare a artiştilor aflați în situații de viață delicate. Încasările din vânzarea de bilete sunt direcţionate către Fondul de Solidaritate Teatrală (RO40RZBR0000060007801286 deschis la Raiffeisen Bank, Agenţia Piaţa Amzei) și reprezintă suport financiar pentru beneficiarii programului.

Mai multe detalii despre programul spectacolelor și modalitatea de achiziționare a biletelor găsiți pe site-ul bilete.comedie.ro/alege-spectacol/95 și pe site-urile teatrelor producătoare.