Home >

Termeni și condiții

1. Conținutul Site-ului
1.1 www.comedie.ro este administrat și reprezentat legat de Teatrul de Comedie, instituție publică de cultură subvenționată de Consiliul General Al Municipiului București.

1.2 Textele, fotografiile și design-ul acestui site sunt proprietatea Teatrului de Comedie. Reproducerea acestora este interzisă. Pentru preluarea fotografiilor sau a textelor vă rugăm să cereți aprobarea reprezentanților insituției prin e-mail la teatrul@comedie.ro

1.3 Pe www.comedie.ro pot fi prezente reclame sau linkuri către pagini ale diverşilor parteneri sau sponsori. www.comedie.ro nu îşi asumă nici un fel de responsabilitate asupra disponibilităţii, siguranţei şi conținutului acestor site-uri, responsabilitatea revenind exclusiv posesorilor şi administratorilor site-urilor respective.
1.4 Teatrul de Comedie își rezervă dreptul să completeze, să modifice sau să șteargă, în orice moment, orice informație de pe site-ul www.comedie.ro.

2. Utilizarea Site-ului
2.1 Site-ul www.comedie.ro este doar pentru uzul personal și non-comercial. Nu aveți dreptul să modificați, copiați și/sau reproduceți orice informații obținute de pe acest site.
2.2 Utilizatorii acestui site nu au permisiunea de a folosi nicio parte a site-ului pentru orice scop care este illegal, defăimător sau obsecen.
2.3 Nu aveți permisiunea de a modifica site-ul în niciun fel.

3. Politica de confidențialitate
3.1 Accesarea Site-ului www.comedie.ro implică acceptul utilizatorilor ca datele lor personale (în cazul în care acestea sunt solicitate a fi introduse în câmpurile speciale de pe Site) să fie păstrate și prelucrate de Teatrul de Comedie. Scopurile prelucrării acestor date sunt: crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, informarea despre promoțiile Teatrului de Comedie sau despre orice alte promoții sau activități desfășurate de Teatrul de Comedie prin orice mijloace de comunicare (poștă, e-mail, telefon, SMS, etc.). Teatrul de Comedie este unicul detinator al informatiilor colectate de pe acest site și se obligă ca datele personale să nu fie difuzate către terți prin vânzare, dezvăluire parțială sau închiriere.
3.2 Există zone în site-ul www.comedie.ro care necesită înregistrare sau abonare (newsletter). În cazul newsletter-ului, fiecare mesaj include și modalitatea de dezabonare. Utilizatorului îi pot fi solictate date precum: nume, prenume, e-mail, adresa, telefon, etc.
3.3 Acest site conține link-uri către alte site-uri. Teatrul de Comedie nu este responasbil de politica de confidențialitate practicată de aceștia. Vă recomandăm consultarea în prealabil a termenilor legali și a celorlalte informații referitoare la colectarea informațiilor cu character personal.

4. Bilete
4.1 După începerea reprezentațiilor accesul în sală este strict interzis. Biletele își pierd valabilitatea și NU pot fi returnate sau schimbate pentru alte reprezentații
4.2 Biletele sunt valide doar în momentul în care au fost emise de Teatrul de Comedie sau agenții autorizați.
4.3 Biletele achiziționate nu se pot returna decât în cazuri excepționale (anularea sau reprogramarea spectacolului la o dată ulterioară, decalarea orei de începere a reprezentației sau înlocuirea spectacolului).
4.4 În cazul returului biletelor, Teatrul de Comedie va returna contravaloarea biletelor prin aceași metodă prin care au fost achiziționate (online și repectiv cash la casa de bilete).
4.5 Teatrul de Comedie își rezervă dreptul de a limita numărul locurilor ce pot fi achiziționate de o singură persoană pentru anumite producții și evenimente speciale.
4.6 Teatrul de Comedie își rezervă dreptul de a face unele modificări în producțiile prezentate, modificări uneori independente de voința noastră (schimbarea unor actori din distribuție, modificarea decorului sau a costumelor, etc.). Aceste modificări însă nu dau dreptul spectatorilor să solicite contravaloarea biletelor sau schimbarea acestora cu unele pentru o reprezentație următoare.
4.7 Vă rugăm să verificați biletele cu atenție în momentul achiziționării. Reclamațiile ulterioare nu vor fi luate în seamă.
4.8 Este interzisă revânzarea biletelor pentru profit sau câștig commercial.

5. Spectacole și accesul în sălile de spectacole
5.1 Din respect pentru artiști și pentru a evita situațiile neplăcute, vă rugăm să fiți punctuali. De asemenea vă rugăm să nu folosiți telefoanele mobile pe durata desfășurării spectacolelor.
5.2 Este interzisă folosirea în sălile de spectacole a aparatelor de fotografiat, precum și a celor de înregistrat audio sau video.
5.3 Lumini puternice, lasere, fum, împușcături sau zgomote puternice pot fi folosite în anumite producții.
5.4 Producțiile și evenimentele Teatrului de Comedie sunt înregistrate audio și video. Prin participarea la aceste spectacole și evenimente vă dați acordul ca aceste imagini să fie folosite în scopuri comerciale.
5.5 Teatrul de Comedie își rezervă dreptul de a refuza accesul anumitor persoane în sălile de spectacole sau de a-i ruga să părăsească locația în cazul unui comportament neadecvat în cadrul unei manifestări artistice.